Pengumuman

"Tapping Potentials, Nurturing Excellence"

Sila layari  https://www.facebook.com/mrsmsertingofficial untuk maklumat / informasi yang lebih lanjut berkenaan sebarang aktiviti-aktiviti yang dijalankan di maktab.

MRSM SERTING tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat dalam laman web ini

Aktiviti Maktab

:: Jemputan Mesyuarat: Semua IBUBAPA / PENJAGA pelajar dijemput hadir ke Mesyuarat Agong Persatuan Pendidik dan Ibu Bapa (PPIB) MRSM Serting Kali Pertama yang akan diadakan pada 16 Mac 2018 (Jumaat) jam 10.00 pagi bertempat di Dewan Gemilang MRSM Serting. 

 

:: Makluman Pulang Bermalam: Sempena cuti pertengahan semester 1, 2018 para pelajar akan pulang bercuti bermula pada hari JUMAAT 16 Mac 2018 selepas jam 2.00 petang dan akan kembali semula ke maktab pada hari AHAD 25 Mac 2018 sebelum jam 6.00 petang.

 

:: Borang Permohonan Pulang Bermalam: Borang yang baharu telah di muat naik ke dalam laman web ini. Untuk muat turun borang tersebut, sila klik pada tab "borang" di bahagian atas sebelah kanan laman web ini.

 

::Email baharu MRSM Serting: Untuk Makluman Para Ibu Bapa & Penjaga berikut merupakan EMAIL RASMI MRSM SERTING yang baru : InfoMRSM_Serting@mara.gov.my 

 

Undian

Apakah pendapat anda mengenai laman web baru MRSM Serting? 

Sangat Menarik
Bagus
Boleh Tahan